Nachtvlinder Nanny
bemiddelingsbureau voor nannies in de avonden, nachten en weekenden!!!
Hoe vindt u de juiste Nanny....

Als u een Nanny zoekt voor in de avond, nacht of weekend dan bent u bij ons aan het goede adres.
Wij als betrouwbaar bemiddelingsbureau kunnen u daarbij helpen. Nachtvlinder Nanny zal de werving, selectie en screening verzorgen om voor u de beste Nanny te vinden. Nadat er een match is gerealiseerd zullen wij het vaste aanspreekpunt blijven en streven naar een fijne, langdurige samenwerking tussen uw gezin en een nanny.

Om voor u de juiste nanny te kunnen verlenen zijn er een aantal stappen die doorlopen moeten worden.

Stappenplan

Stap 1:
Bij interesse in één van de services van Nachtvlinder Nanny, volgt er een intakegesprek bij het gezin thuis. De wensen van het gezin worden besproken. Voor wij langskomen voor een intakegesprek vragen wij van u het inschrijfformulier in te vullen en de offerte te ondertekenen waarop de éénmalige inschrijfkosten vermeld staan. Na de intake zal een vacature uitgezet worden, een selectiegesprek plaatsvinden met geïnteresseerde nannies en een kennismakingsgesprek gepland worden tussen de nanny en het gezin.

Stap 2:
Als het gezin een nanny heeft gekozen die voldoet aan hun wensen wordt er een afspraak gemaakt om het samenwerkingscontract te tekenen. Het contract wordt van te voren aan de nanny en ouders voorgesteld. Het kan worden aangevuld met afspraken op maat. De nanny vraagt op korte termijn een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan en op verzoek van de ouder(s)/verzorger(s) zorgt de nanny ervoor dat zij haar EHBO certificaat behaald.
Het tekenen van het samenwerkingscontract gebeurd bij ouders/verzorgers thuis. 

Stap 3:
Het werkrooster van de Nanny zal door Nachtvlinder Nanny opgesteld worden. Het hangt af van de wensen van de ouders of een nanny een wekelijks rooster krijgt of een maandelijks rooster.
Als ouders ervoor kiezen dat de nanny elke week vaste dagdelen komt kan er een maandrooster opgesteld worden. Bij een wekelijks rooster zal er veel wisselingen van de dagdelen plaatsvinden. Dan wordt er wel veel flexibiliteit van de nanny verwacht.
*Het is altijd mogelijk om extra dagdelen toe te voegen. De bemiddeling hierin zal dan via Nachtvlinder Nanny plaatsvinden.