Nachtvlinder Nanny
bemiddelingsbureau voor nannies in de avonden, nachten en weekenden!!!

Medezeggenschap

Om de belangen van ouders tegemoet te komen, werkt Nachtvlinder Nanny met een oudercommissie waarin ouders zitting kunnen nemen. De oudercommissie denkt mee en adviseert over zaken zoals beleid, veiligheid, gezondheid kwaliteit en de opvang.

Kwaliteit

Nachtvlinder Nanny is een geregistreerd bemiddelings-/begeleidingsbureau. Wij voldoen aan alle eisen die wettelijk gesteld zijn. Jaarlijks wordt de kwaliteit van onze opvang gecontroleerd.

Organisatie

Nachtvlinder Nanny biedt professionele opvang aan huis. Wij onderscheiden ons van andere bemiddelingsbureaus, omdat onze nannies de kinderen opvangen in de avonden, nachten en weekenden. Om de ouders even te ontlasten en te laten ontspannen.

Nachtvlinder Nanny werft de professionele nanny, welke allemaal gekwalificeerd zijn om te werken in de kinderopvang. Nachtvlinder Nanny biedt opvang aan kinderen van 0-13 jaar in heel Nederland.

Daarnaast kunt u als ouder ook bij ons terecht voor adviezen over opvoeden.
Ouders en nannies kunnen ook workshops volgen die tegen een kleine betaling bijgewoond kunnen worden.

Visie opvang aan huis in de avonden, nachten en weekenden:

Bij Nachtvlinder Nanny wordt er kwalitatieve opvang aan huis geboden in de avonden, nachten en weekenden. Ouders kunnen goed uitrusten en ontspannen, terwijl de kinderen in hun vertrouwde omgeving blijven.
Kwalitatieve opvang houdt in dat de structuur en routines worden gehanteerd die de ouders wensen. Dit biedt structuur en veiligheid. De kinderen zullen zich hierdoor prettig voelen en zich daardoor beter ontwikkelen.
De opvang zien wij als een samenwerking tussen ouders en nannies om de kinderen een liefdevolle, vertrouwde en stimulerende omgeving te bieden. Hierdoor zullen ze zich optimaal ontwikkelen.


                                                                                                  
Voordelen opvang aan huis:

Minder geregel: Uw leven is al druk genoeg en waarom dan niet even een avondje of weekend er tussenuit kunnen of een nacht doorslapen. Waarom moet u het zichzelf dan moeilijker maken dan nodig? Neem een Nanny in huis en zij nemen het voor u even over.

Meer flexibiliteit: uw kinderopvang past zich aan uw schema aan. U bent niet gebonden aan openings- en sluitingstijden van het kinderdagverblijf. U bepaalt uw eigen begin- en eindtijden en dit kan wisselen per avond/nacht/weekend.

Meer rust in huis: Kinderen blijven thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. Lekker slapen in hun eigen bedje of je favoriete dvd kijken samen met de nanny.

Meer energie en vrijheid: De bijdrage van een nanny in uw gezin zorgt voor een ontspannen sfeer in huis. Daardoor heeft u meer energie voor de kinderen, uzelf en elkaar.