Nachtvlinder Nanny
bemiddelingsbureau voor nannies in de avonden, nachten en weekenden!!!

Functie en –Taakomschrijving Nannies

De nanny is primair verantwoordelijk voor de verzorging en opvang van kinderen. Zij zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. De nanny zorgt ervoor dat de gebruikelijke zorg voor de kinderen, in afwezigheid van de ouders, doorloopt. De kinderen blijven bij haar in hun dagelijkse ritme.

Nachtvlinder Nanny verlangt van haar nanny dat ze openstaan voor begeleiding en advies van de leidinggevende/pedagoog. De nanny conformeren zich aan het pedagogisch beleid, dat is opgesteld door Nachtvlinder Nanny. Een nanny kent de inhoud van het Pedagogische Beleidsplan en handelt hiernaar.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld