Nachtvlinder Nanny
bemiddelingsbureau voor nannies in de avonden, nachten en weekenden!!!
Workshops

Hier zullen workshops komen te staan die gevolgd kunnen worden door
ouder(s)/verzorger(s). De workshops zullen ter ondersteuning zijn bij
de  opvoeding van uw kind(eren).

*Heeft u persoonlijk advies nodig, dan is de mogelijkheid om een pedagoog bij u thuis te laten komen.

Advies nodig??

Het is mogelijk om een pedagoog bij u thuis te laten komen. Zij zal begeleiding en ondersteuning geven bij de opvoeding van uw kind(eren). Te denken valt aan het doen van observaties, adviezen geven, telefonisch consult etc. Het wordt aangepast aan de wensen van de ouder(s). Daarom is het van groot belang dat er eerst een intakegesprek zal plaatsvinden. Tijdens het intakegesprek kunnen de ouder(s) aangeven waar de behoeftes en wensen liggen. Na het intakegesprek kan de pedagoog bepalen welke hulp zij de ouders het beste kan bieden tijdens de begeleiding- en ondersteuningsgesprek(ken). Dit zal in overleg gaan met de ouders.

Tarieven:

- Voor een intakegesprek geldt een tarief van € 25,-. Hiervan is een uur gesprekstijd en een kwartier administratietijd.

- Voor een begeleidings- en ondersteuningsgesprek geldt een uurtarief van € 40,-. Van dit uur is drie kwartier gesprekstijd en een kwartier administratietijd.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Nachtvlinder Nanny is telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:00-21:00 uur. Of per e-mail info@nachtvlindernanny.nl